Produkter

Susannes hud & kroppsvård


Maria Åkerberg

Imina behandlingar arbetar jag med Maria Åkerbergs produkter deepskin organic

Genuin svensk ekologisk hudvårdserie som ger fina resultat. Är du inte bekant med Maria Åkerbergs produkter så kom gärna in på salongen för att prova, känn och dofta. Huden är kroppens största organ och kroppen tar upp allt vi lägger på huden. Självklart vill vi mätta den med ekologiska & näringsrika ingredienser.


http://www.mariaakerberg.com


Medicalia - NYHET

Medicalia är en medicinsk hudvårdserie på gränsen till läkemedel. Produkterna är omtyckta av många plastikkirurger, erfarna sjuksköterskor och hudterapeuter som arbetar med resultatinriktadade behandlingar.

Ultraabsorbtion

Medicalias hudvårdsprodukter är dermatologiskt testade, passar hypoallergen hud dvs känslig och fuktfattig hud, produkterna är inte irriterande.

Medicalias extra ordinära formler har två avancerade genombrottsemulsioner. Vatten - olja - vatten Mikroimulsion och Olje- vatten-oljemikroemulsion. Var och en av dessa har visat sig förbättra, återställa, reparera och öka hudens snabba helande och återhämtningsprocess för optimal hudhälsa.

Bli Grön _ Naturen

De mest kraftfulla ingredienserna i hudvård kommer från den säkraste källan- naturen. Medicalia hudvårdsprodukter förenr de finaste från naturliga botaniska ingredienserna med avancerade leveranssystem för maximal absorbtion ovh verkligen extra ordinära resultat.

Miljövänligt

Att skydda jorden och upprätthålla en affinitet en samhörighet med naturen och dess värdefulla resurser är en integrerad del av Medicalias filosofi. Återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara förpackningar bekräftar vårt engagemang. Medicalia strävar efter mindre kolavtryck och stöder stolt miljöskydd. 


Copyright © All Rights Reserved