Nyheter

Susannes hud & kroppsvård

Pevonia RS2 hudvård för dig med känslig hud, rodnader, rosacea och irritation. Rädda huden med en cocktail av grönt te, laktrisrot, kamomill och andra vårdande och kylande ingredienser.

Nu har jag glädjen att kunna erbjuda Er ett exklusivt svenskt ekologiskt hudvårdsmärke från Mette Picaut. Här nedan beskriver Mette själv filosofin bakom märket.


Jag tror på “Less is More” när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön. Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Tillsammans med aktiva peptider som ger resultat är M Picaut Skin Perfect Moisturiser en fantastisk creme och ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Det känns viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår. Något som avspeglas i mina produkter. Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. Jag vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

 

Copyright © All Rights Reserved