Erbjudande

Susannes hud & kroppsvård

Julklappstips till makeup-älskaren! 🎁 ​ ​
Vårt erbjudande Makeup Trio är ett färdigpackat makeup-set med två ögonskuggor och ett läppstift som skapar en vacker rosalila look. Detta härliga paket innehåller nyheterna Eyeshadow Lily och Eyeshadow Diamond samt storfavoriten Lip Care Colour Joyful. ​ ​​
Pris: 349 SEK (Värde 497 SEK) ​Finns att köpa hos våra återförsäljare fram till 31 december.

Eye...shadow Diamond är en mild, ljusrosa puderögonskugga med skimmer som passar perfekt att använda som bas över hela ögonlocket och precis under brynen som highlighter. Det är en växt- och mineralbaserad produkt som ger vacker, hållbar färg, samtidigt som den vårdar huden och låter den andas.

Eyeshadow Lily är en grålila ögonskugga med skimmer som är fin att använda på hela ögonlocket samt i globlinjen för att ge din ögon-makeup ett djup. Det är en växt- och mineralbaserad produkt som ger vacker, hållbar färg, samtidigt som den vårdar huden och låter den andas.

Lip Care Colour Joyful är ett rosa läppstift i en kall nyans med gyllene skimmer. Innehåller mineralbaserade pigment som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar. ​ ​​

Julklappstips till hudvårdsnörden! 🎁 ​ ​
Vårt erbjudande Home Alone är en presentask fylld med vår ansiktspeeling AHA & Jojoba Peeling 100 ml och våra två ansiktsmasker Face Mask Moist 50 ml och Face Mask Black 50 ml som ger trött vinterhud en extra näringsboost. ​ ​
Pris: 449 SEK (Värde 697 SEK)
Finns att köpa hos våra återförsäljare fram till 31 december.
...
AHA & Jojoba Peeling är en mekanisk syrapeeling för alla hudtyper. Kombinationen av fermenterad Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn utvunna från Jojobaolja förebygger pormaskar och akne, samtidigt som den förnyar lyster och har en blekande effekt på pigmentfläckar.

Face Mask Moist med eteriska oljor av Neroli och Mandarin är en fuktgivande, utslätande och stärkande ansiktsmask för alla hudtyper. Den tillför huden fukt med hjälp av olika fuktbevarande örtsalter och kallpressad Jojobaolja. Stärkande Mandarinolja och cellförnyande Neroliolja höjer effekten ytterligare.

Face Mask Black är en ansiktsmask för hud som behöver en riktig djuprengöring. Kombinationen av Aktivt Kol, Jojobaolja, Sheasmör och AHA-syra gör att produkten passar alla hudtyper, speciellt när huden känns stressad och obalanserad. Det aktiva kolet fungerar lite som en magnet som drar till sig orenheter, toxiner och överflödigt talg från huden, samtidigt som det minimerar porerna, lugnar och ger lyster.

Fina och mycket prisvärda startkit från Maria Åkerberg.

Är du nyfiken på att byta till ekologisk hudvård så kan jag rekommendera dessa fina paket med rengöring, ansiktsvatten, peeling, ansiktsmask och fuktkräm. Allt för att skaffa en bra hudvårdsrutin. Finns för alla hudtyper.

Copyright © All Rights Reserved