Dermapen4

Susannes hud & kroppsvård

Microneedling blir en alltmer vanlig behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktionpå nålning vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningaroch en kortare återhämtninngstid. Till skillnad från laserbehandling kan Dermapen4 dessutom användas på alla hudtyper och hudfärger.


Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har en unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör i stort sett behadlingen smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingpreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/ förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om det skulle påföras topiskt.


Oftast behövs en behandlingskur på 3 - 6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30 - 60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter huden och kundens önskemål.


Med Dermapen 4 kan man behandla:


Huduppstramning och föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, millier, keratos pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behanding kan med fördel göras som "Red Carpet Treatment" då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.


Efter behnadlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behnadlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagande, lätt rodnadoch lite svullnad. B

ehandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen. Ansikte 45 min  2 195 kr

Ansikte & hals 60 min 2 995 kr

Ansikte, hals & dekolletage 75min 3 895 kr


Vid köp av kur (3 behandlingar) lämnas 20 % rabatt
Copyright © All Rights Reserved