Ansiktsbehandlingar

Susannes hud & kroppsvård

Ansiktsbehandlingar

 

Liten ansiktbehandling………… 40 min

Pris: 450 kr

Rengöring, hudanalys, peeling. Lymfriktig ansikte -, ögon – och dekolletagemassage samt mask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.

 

Djuprengörande ansiktsbehandling… 60 min

Pris: 650 kr 

Rengöring, hudanalys och peeling. Jag använder en kraftig, djuprengörande mask. Vid behov även porrengöring. Rekommenderas för fet hud och oren hud. Avslutas med Royal facial oil clearin,balanserande fuktkräm och ögonkräm  .


Klassisk ansiktsbehandling…90 min

Pris: 855 kr

Behandlingen börjar med rengöring och hudanalys för att fastställa dina behov. I behandlingen ingår peeling, porrengöring, och formning av bryn. Du får en avslappnande ansikts- och dekolletagemassage följt av en vårdande mask. Här ingår även serum, fuktkräm och ögonkräm.


MÅ Facial Treatment Luxurios…… 75min

Pris 920 kr

En djuprengörande behandling som motverkar pormaskar, är förebyggande mot ålderstecken och är avstressande. Ger lyster, jämnare hudstruktur och ett starkare skydd mot ålderstecken. Dubbel rengöring, hudanalys, dubbel peeling, ånga, portömning, brynformning, dränerande ansiktsmassage. För att alla näringsämne från ansiktsmasken ska bli mer djupgående appliceras Marias Åkerbergs exklusiva Peel Off mask ovanpå en fuktmask. Behandlingen avslutas med serum, royal facial oil, ansiktskräm och ögonkräm


Lyxig ansiktsbehandling...............110 min

Pris: 995kr

Här inleder vi behandlingen med en avslappnande ryggmassage. Därefter rengöring, hudanalys, peeling.

Ånga, djuprengöring och lättare brynplock. Du får en en handmassage, nagelolja och handinpackning. En lång härlig ansikts-, dekolletage- och nackmassage. Fortsätter med en välgörande ansiktsmask och avslutar med serum, ögonkräm och fuktkräm.

 

C-vitamin behandling……………. 60 min

Pris: 680 kr

Behandlingen börjar med rengöring och hudanalys för att faställa dina behov. I behandlingen ingår peeling och lättare brynplock. Därefter slussas c-vitaminserum ner i huden. Serumet innehåller även A-vitamin och B6 på huden. Massage och efterföljande mask för din hudtyp. Behandlingen avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm.


En C-vitamin behandling som gör att huden återfår och bibehåller sin spänst och lyster. Lämplig även för känslig och fet hud. Kan återuppbygga hud som blivit solskadad samt motverka pigmentfläckar. Kan göras året om.

Huden bör ej utsättas för sol på minst 24 timmar efter.

 


Manlig ansiktsbehandling.............60 min

Pris:650 kr

Vi börjar med en rengöring, hudanalys och peeling. Därefter ånga och djuprengöring. Massage och efterföljande mask för dina behov. Behandlingen avslutas med ögonkräm, serum och fuktkräm.


Energikicken................. 40 min

Pris: 475 kr

En behandling som förbättrar hudens lyster och spänst, tillför mycket fukt och passar alla hudtyper.

Behandlingen börjar med rengöring, hudanalys och peeling. Därefter slussas ett fuktgivande serum ner i huden. Produkter som ökar elastisiteten och spänsten appliceras på huden innan vi fortsätter med en lymfriktig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med ögonkröm och fuktkräm.


AHA express.................30 min

Pris: 480 kr                      Kur 5 x 30 min pris: 1975kr

Rengöring, hudanalys och peeling. Efter AHA syran appliceras en aloe vera mask och behandlingen avslutas med ögonkräm och fuktkräm

Innan du börjar på kur så rekommenderas alltid en klassisk ansiktsbehandling där vi får en noggrann hudanalys och portömning


C - vitamin express............40 min

Pris: 510 kr                       Kur 5 x 40 min pris:2250 kr

Rengöring, hudanalys, peeling. C-vitamin slussas ner i huden. Därefter appliceras produkter som främjar elasticiteten och spänsten i huden vilket efterföljs av en lymfriktig och avslappnande ansiktsmassage. Mask efter hudtyp. Behandlingen avslutas med ögonkräm och futkräm.

Innan du börjar på kur så rekommenderas alltid en klassisk ansiktsbehandling där vi får en noggrann hudanalys och portömning


Ansiktsbehandling antiage........60 min

Pris: 685 kr

En behandling som förbättrar hudens lyster, uppstramande och aktiverande

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga och en skonsam porrengöring. lättare brynplock. Vi applicerar C-vitamin serum som ger lyster och verkar djupgående. Fortsätter med en härlig och uppstramande ansiktsmassage samt mask. Behandlingen avslutas med ögonkräm och fuktkräm


Ryggbehandling..................60 min

Pris: 700 kr

Rengöring, hudanalys, peeling. Vi ångar upp huden och med hjälp av skin scrubber fortsätter vi med en skonsam porrengöring. Till ryggmassagen använder vi produkter som är renande och balanserande för fet och oren hud. Avslutas med fuktkrämCopyright © All Rights Reserved