Erbjudande

Susannes hud & kroppsvård

Eksem runt ögonen?

 Huden känns torr och irriterad, blir röd och fjällar. Vårda huden med fuktgivande Eye Cream under dagen. Eye Cream innehåller Hästkastanj som stärker den tunna huden runt ögat. Eye Cream är tunn i sin konsistens och tas lätt upp av huden. Den mjukgör på djupet med Nyponfröolja, Sheasmör och kallpressad Jojobaolja.


 Till natten appliceras Eye Balm, en skyddande och utslätande ögonbalm. Den är rik på antioxidanter och vitaminer av bland annat Gurkörtsolja, Avokadoolja och Morotsfröolja. Den stramar upp och ökar elasticiteten i huden.


 När det är minusgrader ute kan man med fördel endast applicera Eye Balm. Då den inte innehåller vatten skyddar den huden för väder och vind.


 Just nu får du en Eye Cream 15 ml (till ett värde av 149 SEK) på köpet när du köper en Eye Balm 10 ml.


 Luxurious Eye Set – 299 SEK

Härligt löddrande Body Scrub, med doft av Kanel, är en perfekt gåva inför Fars Dag eller Jul till mannen i ditt liv!


 Just nu kan du köpa Body Scrub tillsammans med Body Lotion Energy och Hair & Body Shampoo Energy för endast 449 SEK, med ett totalvärde av 617 SEK!


Fina och mycket prisvärda startkit från Maria Åkerberg.

Är du nyfiken på att byta till ekologisk hudvård så kan jag rekommendera dessa fina paket med rengöring, ansiktsvatten, peeling, ansiktsmask och fuktkräm. Allt för att skaffa en bra hudvårdsrutin. Finns för alla hudtyper.

Copyright © All Rights Reserved